Sommerhusrengøring

Vi hos SOS Service & Rengøring ApS ved alt om hvordan det er, at komme op til sit sommerhus, og der så først skal gøres rent, pudses vinduer og slås græs inden weekenden eller ferien kan nydes med familie og venner.

Derfor kan vi tilbyde Dem en totalløsning, hvor vi sørger for at huset er rengjort og vinduerne er pudset, græsset er slået så det eneste De skal gøre er at pakke ud og slappe af. Hvis De ønskes det kan vi også hjælpe med indkøb så varerne er sat på plads når De ankommer. Mens de så nyder ferien, er vi altid til rådighed, og kan hjælpe hvis der skulle være behov. Når Deres dejlige ferie så er slut, foretager vi en slutrengøring, så huset igen er klar til næste gang de ønsker at benytte det.

Mens sommerhuset er ubeboet, har vi mulighed for at passe på det. Vi hjælper med græsslåning og/eller havearbejdet, er behjælpelig med at udlevere nøgle til eventuelle håndværkere mv., samt holder opsyn med huset således at De ikke kommer op til et hus som har haft uindbudte gæster eller skader fra storm eller vand.

SOS Service & Rengøring ApS har også stor erfaring med pasning af sommerhuse som bruges til medarbejderferie for virksomheder. Her har vi mulighed udlevering af nøgler til lejerne, lejeskiftekontrol hvis lejeren selv står for rengøringen eller slutrengøringen hvis lejren gerne vil være fri. På den måde vil sommerhuset altid stå klar og i en god standart så alle lejer kan starte deres ferie med det samme. Ligeledes har vi her også mulighed for at passe udearealerne samt være behjælpelige med andre serviceydelser eller kontakt med håndværkere hvis det ønskes.

Husk vi har mulighed for at foretage rengøringen med 100% økologiske / naturlige midler og rekvisitter hvis det ønskes.

Kontakt os venligst på 59 65 57 09 eller e-mail, så skal vi sørger De kan nyde Deres ophold i sommerhuset.