Erhverv

SOS Service & Rengøring ApS yder alle former for erhvervsrengøring og vinduespolering hos mange erhvervsdrivende og det foretages på alle tider af døgnet. Det er altid kundens ønsker der tages hensyn til.

Kundegrundlaget er produktionsvirksomheder, forretninger, ejendomsmæglere, indkøbscentre, institutioner, entreprenører virksomheder samt andre erhvervsdrivende. Vore referenceliste indeholder på nuværende tidspunkt godt 50 erhvervsdrivende i Odsherred og rundt om på Sjælland, og der kommer nye til hver måned. Vi har også et godt samarbejde med flere kommuner.

Hvis Deres virksomhed har et medarbejderferiehus, kan vi naturligvis også servicere dette – for yderligere information klik her

Det er helt sikkert at samarbejde med SOS Service & Rengøring ApS også hvis opgaven bliver kompliceret og kræver både faglighed og menneskelig indsigt. Vi bruger udelukkende engagerede og organiserede medarbejdere der løbende får nye kompetencer og som tør tage ansvar. Så ønsker De ikke længere at tænke på rengøring, så kontakt os venligst på 59 65 57 09 eller e-mail.

SOS Service & Rengøring ApS passer godt på miljøet og på medarbejderne. Vi anvender markedets mest skånsomme midler og vi bruger ergonomiske rekvisitter, som vores medarbejdere selv er med til at udvælge. Vi kan også tilbyde, at udføre arbejdet med 100% økologiske / naturlige midler og rekvisitter hvis Deres firma ønsker dette.

Vi glæder os til at yde Dem og Deres medarbejder vores bedste service.